Vieremän luonnossa syksystä kevääseen

Vieremäläisen Ville Heikkisen uusimman kirjan, Vieremän luonnossa syksystä kevääseen esittelytilaisuus pidettiin maanantaina 12.10.2020 Vieremän kirjastolla. Tilaisuuteen saapui väkeä mukavasti, vaikka eletään koronaviruksen aiheuttamaa poikkeusaikaa. Tästä jo kurimukselta tuntuvasta ajasta kertoo kouriintuntuvasti kasvomaskit.

Kirjan aloittaa Talaskangas, joka tavallaan on lisäystä 3-vuotta sitten ilmestyneelle Sielukas maa kirjalle. Nissilän luontokohteista kirjassa esiintyy: Mammonhauta – Rotimojoki ls-alue, Kaatiainen ja Hällämö. Nämä paikat ovat valikoituneet kirjaan sillä perusteella, että olen kyseisiä alueita useamman vuoden säännöllisesti valokuvannut.

Kyseessä on siis luontovalokuvakirja, mutta myös tarinoilla ja runoilla on vahva rooli. Voidaan puhua valokuvien ja tekstien yhteensulautuvuudesta.

Kirjaa on myynnissä Vieremällä K-market Aromissa, ja kirjaa saa myös suoraan tekijältä. Kirjan hinta on 30€/kpl. K-marketissa maksutapana käteinen.

Kirja terveisin, Ville Heikkinen / 050 3438829 / heikkinenville1@gmail.com

Artikkelin kuvat: Helena Karhu

Yksi kommentti artikkeliin ”Vieremän luonnossa syksystä kevääseen”

 1. Paljon kiitoksia Ville Heikkinen kirjastasi .
  Sain sen eilen katseltavaksi on todella hienot kuvat ja tekstit.
  Nyt kun ei ole enää mahdollisuutta kulkea kotiseudun metsissä . Kirjaa katsellessa tulee muistoja. Talvikuvat etenkin ovat harvinaisia ja kauniita.
  Toivottavasti saadaan lisää tälläisiä kirjoja
  Terveisin Riitta Huttunen

  Vastaa

Jätä kommentti